Νέα τηλεδιάσκεψη στο πλαίσιο του Β’ κύκλου Διαβούλευσης

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού σας προσκαλεί στον Β΄ Κύκλο Διαβούλευσης με θέμα την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου.  

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) είναι το Στρατηγικό Σχέδιο με ορίζοντα δεκαετίας που έχει ως σκοπό τη διερεύνηση και επιλογή παρεμβάσεων και έργων στον αστικό ιστό του Δήμου με γνώμονα την εξασφάλιση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης. Το ΣΒΑΚ επιδιώκει να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών βελτιώνοντας τις περιβαλλοντικές, λειτουργικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες της πόλης. 

Σε συνέχεια της διαδικασίας του ΣΒΑΚ, ο Δήμος σε συνεργασία με τον Ανάδοχο προχωρά στον  Β’ Κύκλο Διαβούλευσης. Σε αυτό το πλαίσιο θα παρουσιαστούν τα εναλλακτικά σενάρια παρέμβασης και τα προτεινόμενα μέτρα για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στο Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού.

Φορείς πολιτών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού, εκπρόσωποι περιβαλλοντικών ομάδων, ενώσεις ποδηλατιστών και πεζών, φορείς που εκπροσωπούν ΑμεΑ και ευάλωτες ομάδες, φορείς εκπαίδευσης, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς επίσης και πολίτες των τριών δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού καλούνται να συμμετέχουν την Τρίτη 8/12/2020  και ώρα 17:00πμ.  

Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex Meetings.

Για να συμμετέχετε μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας την προγραμματισμένη ώρα  (16:45 – 17:00) επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://lever.webex.com/lever/j.php?MTID=m43bc48e0e738f516fe44f2f306993d57


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα έργου: 

  • Από τον Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού:  κα. Μαρία Σολωμού, τηλ: 2132014635,   Email: m.solomou@0177.syzefxis.gov.gr
  • Από την Ανάδοχο Εταιρεία, Lever A.E.: κα. Τριανταφυλλοπούλου Ελένη, τηλ:2109580000, 6985662319, E-mail: eleni.triantafyllopou@lever.gr

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s