Πρόσκληση σε Συνάντηση του Δικτύου Φορέων

για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού σας προσκαλεί στον Β΄ Κύκλο Διαβούλευσης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου. Πρόκειται για ένα Στρατηγικό Σχέδιο με ορίζοντα δεκαετίας που έχει ως σκοπό τη διερεύνηση και επιλογή παρεμβάσεων και έργων στον αστικό ιστό του Δήμου με γνώμονα την εξασφάλιση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης. Το ΣΒΑΚ επιδιώκει να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών βελτιώνοντας τις περιβαλλοντικές, λειτουργικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες της πόλης.

Σε συνέχεια της διαδικασίας εκπόνησης του ΣΒΑΚ, ο Δήμος σε συνεργασία με τον Ανάδοχο προχωρά στον Β’ Κύκλο Διαβούλευσης, κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν τα εναλλακτικά σενάρια παρέμβασης και τα προτεινόμενα μέτρα για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στο Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού.

Λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία του COVID-19 και ο Β΄ Κύκλος Διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί μέσω δύο θεματικών τηλεδιασκέψεων:

  • Στην πρώτη θεματική τηλεδιάσκεψη, η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 27/11/2020 και ώρα 12:00πμ, καλούνται να συμμετέχουν εμπλεκόμενοι φορείς διακυβέρνησης, οι τοπικές και περιφερειακές διοικητικές αρχές, ,  φορείς μεταφορικού έργου, οι  εκπρόσωποι των όμορων δήμων, φορείς εκπαίδευσης, φορείς άμεσης επέμβασης και διασφάλισης της ασφάλειας και της υγείας, καθώς και εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Τροχαίας.
  • Στη δεύτερη θεματική τηλεδιάσκεψη, η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 30/11/2020 και ώρα 17:00 μμ, καλούνται να συμμετέχουν φορείς πολιτών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού, εκπρόσωποι περιβαλλοντικών ομάδων, ενώσεις ποδηλατιστών και πεζών, φορείς που εκπροσωπούν ΑμεΑ και ευάλωτες ομάδες, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς επίσης και πολίτες  των τριών δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού.

Οι τηλεδιασκέψεις με μέγιστη διάρκεια 2 – 2,5 ώρες, θα διεξαχθούν μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex Meetings.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε στις 30/11 παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε σχετικό αίτημα στα ακόλουθα Εmail: 

eleni.triantafyllopou@lever.grm.solomou@0177.syzefxis.gov.gr, ώστε σας σταλεί σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος  και αναλυτικές οδηγίες.

Η ενεργός συμμετοχή σας είναι μεγάλης σημασίας για να μπορέσει ο Δήμος να εκπονήσει ένα λειτουργικό Σχέδιο που θα εξυπηρετεί όλους τους πολίτες!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s