Προσδιορισμός προτεραιοτήτων για την κινητικότητα

Για τον προσδιορισμό των προτεραιοτήτων κινητικότητας στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ Φιλοθέης- Ψυχικού, ακολουθήθηκαν τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1ο: Προσδιορίστηκαν οι προτεραιότητες που αναδεικνύονται από τα βασικά πολεοδομικά και χωρικά χαρακτηριστικά του Δήμου, από τις συνήθειες μετακινήσεων των πολιτών, από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη σε σχέση με τις συνθήκες κυκλοφορίας ανθρώπων και οχημάτων, αλλά και από τις ευκαιρίες που η πόλη μπορεί να αξιοποιήσει προς όφελος της βιώσιμης κινητικότητας.

Βήμα 2ο: Προσδιορίστηκαν οι προτεραιότητες που προέκυψαν από τη γνώμη των πολιτών και φορέων μέσω των απαντήσεών τους στα αντίστοιχα ερωτηματολόγια και τις τοποθετήσεις τους στις θεματικές τηλεδιασκέψεις του Α΄ Κύκλου Διαβούλευσης.

Βήμα 3ο: Τα αποτελέσματα των προηγούμενων βημάτων ομαδοποιήθηκαν προκειμένου να προκύψει η τελική λίστα προτεραιοτήτων. Σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν προτεραιότητες που απορρέουν από τους ευρωπαϊκούς, εθνικούς, περιφερειακούς και ευρύτερους τοπικούς στόχους για την ενέργεια, το κλίμα, την οικονομία, την κοινωνία και ειδικότερα για τις μεταφορές.

Με βάση τα παραπάνω, διαμορφώθηκε  ο  τελικός Πίνακας των Προτεραιοτήτων για το ΣΒΑΚ Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s